Fotograferen is een vak. De professionele fotograaf biedt een duidelijke meerwaarde.  Vakfotografen zijn hoog opgeleide professionals met focus en liefde voor hun vak. Wij investeren daarom continu in kennis, technologie en nieuwe ontwikkelingen, om het uiterste uit onszelf te halen ten behoeve van onze klanten.

Vakfotografie is meer dan alleen het bedienen van een camera en een foto maken. Het gaat namelijk ook om de afwerking van de foto, advies voor afdrukmogelijkheden, of het nu op fotopapier, canvas, dibond, plexiglas of aluminium gaat, ik kan u daar volledig over adviseren.

Corné Hannink verstaat het vak van fotograferen, en u bent bij hem aan het juiste adres voor mooie en professionele foto’s. Of u nu een Familieportret, Kinderfoto’s, Zwangerschapsfoto’s, Babyfoto’s of een prachtige huwelijksreportage wil laten maken, Corné Hannink maakt voor u een prachtige reportage.

U kunt bij hem ook terecht voor een gezellige workshop met vrienden, collegas of andere.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op, en vraag naar de diverse mogelijkheden die ik u kan bieden. Ik denk graag met u mee!

Wilt u een fotoshoot boeken
of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

  06 511 784 80     of       Maak een afpsraak