Zwangerschap / Newborn

Een zwangerschap is een heel bijzonder moment in je leven. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om dit bijzondere moment op een prachtige manier vast te leggen.

Voor zwangerschapsfotografie vindt ik het belangrijk dat de fotoshoot in een ontspannen en comfortabele sfeer verloopt. Dit betekent onder meer dat je wordt ontvangen bij mij in de studio onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna bespreken we wat voor fotos je mooi vindt en hoe je graag gefotografeerd wil worden. 

Een zwangerschapsshoot vindt meestal plaats vanaf week 36, wanneer je in de meeste gevallen al verlof hebt. Neem vooral je partner, je moeder, of een vriendin mee. Vergeet ook niet om je Ipod met je favoriete muziek mee te nemen. Kortom, alles wat een shoot tot een ontspannen sfeer maakt. 

De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur. Als je ook met je bestaande kind(eren) erbij op de foto wilt, duurt het in totaal meestal een half uurtje langer. We beginnen of eindigen de shoot dan daarmee. Uiteraard neem ik alle tijd voor je, en duurt het even voor je volledig ontspannen bent, dan is dit geen probleem. Het doel is dat je uiteindelijk met prachtige foto's naar huis gaat. Haast en stress horen hier zeker niet bij.

De foto's worden digitaal nabewerkt, en kunnen naderhand via een persoonlijke link thuis op een webpagina worden bekeken.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op, en vraag naar de diverse mogelijkheden die ik u kan bieden.

Zwangerschap / Newborn
"Dit moment moet je vastleggen"
 

Kosten Zwangerschap / Newborn

Features
Zwangerschapsshoot
Basis
Zwangerschapsshoot
Extra
Zwangerschapsshoot
incl. Bellypaint
Newbornshoot
Basis
  € 89,- € 119,- € 125,- € 89,-
  Per shoot Per shoot Per Shoot Per shoot
Studioshoot
Inclusief professionele Visagie
Corné Hannink Fotografie beschikt over diverse Professionele Visagisten, die samen met u de make-up verzorgen.
Inclusief een Professionele BellyPaint
Corné Hannink Fotografie werkt samen met Miranda Theuns van butterfly Schmink, die een mooie en professionele bellypaint naar keuze maakt op uw zwangere buik
Poseren in verschillende kledingsets
Wilt u poseren in verschillende kledingsets? Geen probleem, neem 1 of 2 stelletjes mee naar de studio, zodat we een diversiteit aan foto's kunnen maken.
Mogelijkheid lingerie & (Bedekt)Naakt/Topless
Als u dat wens, bestaat er de mogelijkheid om foto's in lingerie & (Bedekt)Naakt/Topless Foto's van u te maken. uiteraard is discretie verzekerd.
CD-ROM met 8 foto’s voor internetgebruik
U ontvangt een CD-ROM, of worden eventueel naar u gemaild, met 8 foto’s voor internetgebruik, voorzien van een klein logo.
CD-ROM met 12 foto’s voor internetgebruik
U ontvangt een CD-ROM, of worden eventueel naar u gemaild, met 12 foto’s voor internetgebruik, voorzien van een klein logo.
Eén bewerkte afdruk van 20x30cm naar keuze
U ontvangt één volledig bewerkte afdruk in kleur of zwart-wit van 20 x 30 cm naar keuze.
Minialbum met 9 volledig bewerkte afdrukken van maximaal 13 x 13 cm
U ontvangt een Minialbum met 9 volledig bewerkte afdrukken in kleur en/of zwart-wit van maximaal 13 x 13 cm naar keuze.